maandag 21 november 2011

De ontwikkeling van de 3D Printer

gI 58782 IBISWorld logo blacktype 3D Printer Manufacturing Industry Research Report Beschikbaar vanaf IBISWorld
De 3D-printer verwerkende industrie heeft voorsprong steeg in de afgelopen jaren, gedreven door de snelle technologische ontwikkelingen, dalende kosten, en nieuwe toepassingen voor 3D printing-technologie. In de vijf jaar tot 2011, is de omzet zal naar verwachting groeien met een gemiddelde op jaarbasis van 7,1% tot $ 1,4 miljard in totaal. Industrie omzet daalde 9,8% in 2009 als gevolg van recessie-gerelateerde daling van de vraag, hoewel het teruggestuurd in 2010, als de downstream-markten hersteld. De omzet zal naar verwachting 20,8% zal groeien 2010-2011.


3D-printers in toenemende mate gebruikt in de fabricage van medische hulpmiddelen. 3D-printers worden gebruikt voor afgestemde medische hulpmiddelen en medische hulpmiddelen die nauwkeuriger de menselijke vorm repliceren te creëren. Deze producten omvatten gehoorapparaten, orthopedie, tandheelkundige implantaten alsook toekomstige applicaties zoals 3D-geprinte organen en bloedvaten. Historisch gezien is de architectuur, design, engineering en constructie-industrie had om modellen te maken met de hand of met behulp van oudere subtractieve fabricagetechnieken. 3D-printers zijn in staat om het omzetten van ontwerpen om vrijwel direct 3D-modellen, navenant, ze zijn gegroeid in populariteit binnen dit gebied. Aerospace fabrikanten bestaan ​​uit een andere markt dat het potentieel voor een sterke toekomstige groei voor de 3D-printer fabrikanten heeft. Het vliegtuig Industrys voortdurende wens om het gewicht van hun vliegtuigen te verminderen (voor brandstof-efficiency redenen) zal de toekomstige vraag naar 3D-drukwerk rijden.

De prijs voor de meeste commerciële 3D-printers begint meestal op ongeveer $ 15.000 en stijgt snel naar boven, dat is buiten de prijsklasse van de gemiddelde consument. Er zijn echter een aantal ondernemende starters (naast de commerciële 3D-printer fabrikanten) gericht op het ontwikkelen van goedkopere 3D-printers voor thuisgebruik, waardoor het meer haalbaar voor de gemiddelde consument. In de vijf jaar tot en met 2016, zijn de industrie de vraag en de omzet naar verwachting naar voren surge als 3D-printers in populariteit en meer klanten te exploderen van een breed scala van industrieën toetreden tot de 3D printing revolutie. Van 2011 tot 2016 IBISWorld voorspelt dat de industrie de omzet zal groeien met een gemiddelde jaarbasis in lage dubbele cijfers.

In 2011 zal de grootste vier-industrie de deelnemers collectief controle minder dan 35,0% van de industrie de omzet. Deze lage concentratie weerspiegelt het feit dat deze industrie nog in de kinderschoenen, hoewel sommige fabrikanten hebben gesneden uit niches in bepaalde markten, is er nog volop gelegenheid voor nieuwkomers en up-en-bezoekers. In de vijf jaar tot 2011, IBISWorld schat dat het aantal bedrijven zal groeien met 6,4% per jaar terwijl de oprichting het aantal zal stijgen met 4,4% per jaar. De industrie de belangrijkste spelers zijn 3D Systems Corporation, Stratasys Inc en Z Corporation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten