vrijdag 11 november 2011

Uw prototype via 3D-printing?

Onze 3D printers geven ontwerpers en ingenieurs de mogelijkheid hun ontwerpen snel en goedkoop realiteit te maken zodat deze gebruikt kunnen worden als ondersteuning bij communicatie of getest kunnen worden voordat zij in productie worden genomen.
De printer stelt de gebruiker in staat om direct na het ontwerpen het fysieke product te creƫren, zonder dat er mallen gemaakt hoeven te worden of diverse machines ingesteld moeten worden. Het ontwerp kan simpelweg naar de printer gestuurd worden en het product wordt gefabriceerd.

De producten worden gemaakt in kunststof, dat na het printen geschikt is voor verdere bewerkingen. Geschikt om snel prototypes te maken, die moeten worden getest op uiterlijk, ergonomie en pas- en meetwerk.
Onze 3D Printer kan ingezet worden voor vrijwel elk soort prototypes en is onder andere geschikt voor de volgende toepassingen: concept modellen, modellen ter ondersteuning van communicatie, vorm en passing validatie, assemblage testen, functionele testen, ergonomische testen, samenstellingstesten, architectonische modellen, artistieke modellen en medische modellen.
De 3D printer biedt bedrijven en consumenten de mogelijkheid om hun ontwerpen snel werkelijkheid te laten worden tegen een lage prijs. De printer fabriceert de producten  in diverse kleuren. Het is ook mogelijk om de producten op te bouwen in diverse kleuren als er gebruik wordt gemaakt van een printer met twee of drie koppen.
Mogelijke toepassingen van de printer zijn: concept modellen, modellen ter ondersteuning van communicatie, artistieke
modellen, speelgoed en functionele producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten